Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya Umurlu da çalışmalarına devam ediyor
20 Aralık 2014 Cumartesi 15:31

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya Umurlu da çalışmalarına devam ediyor

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya Umurlu halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Derecik Belediyesi Umurlu köyünde yeni yol açma, yol genişletme, yol kumlama ve su taşkınlıklarını önlemek için beton büz yerleştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Köyde yolun gitmediği yerlere yol götüren belediye çalışanları vatandaşların memnun olduklarını ve kendilerine sürekli teşekkür ettiklerini belirtiler.Çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Çetinkaya ''Amacımız beldemizi geliştirmek ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaktır. Bu yüzden mevsim şartları elverdiği sürece hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz'' dedi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN