Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya Ankara'da Çeşitli Temaslarda Bulundu
14 Mart 2016 Pazartesi 20:39

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya Ankara'da Çeşitli Temaslarda Bulundu

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ve Beraberindeki Heyet Derecik Beldesinin Sorunlarını Görüşmek Üzere Başkente Gitti

Beldenin önemli sorunlarını dile getirmek üzere Başkent Ankara'ya giden Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, ilgili bakanlık ve yetkililerle yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini belirtti.Beldenin en önemli sorunları olan altyapı, hastane, mahalle yollarının asfaltlanması, belediyenin geçmiş dönem su borcunun silinmesi ve beldeye yeni bir elektrik nakil hattının çekilmesi gibi konuların görüşüldüğü toplantılarda, söz konusu sorunların bir an önce çözülmesi için gerekli adımların atılacağına dair görüş belirtildi.Özellikle daha önce Derecik Beldesini ziyaret eden Sayın Süleyman Soylu'yla altyapı sorunu üzerine yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirten belediye başkanı görüşmelerden memnun ayrıldığını belirtti.

Çeşitli açılışlar yapmak üzere Van iline gelen Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ayaküstü kısa bir görüşme yapan belediye başkanı, başbakanın ileriki tarihlerde Derecik Beldesi'ni ziyaret etmek istediğini belirtti.

ank3.jpg

ank4.jpgank5.jpg