Derecik Belediye Başkanı: Çözüm Sürecinin Meyvelerini Alacağız
10 Nisan 2014 Perşembe 14:20

Derecik Belediye Başkanı: Çözüm Sürecinin Meyvelerini Alacağız

Derecik Beldesi Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, kendisini ziyaret eden gazetecilere projelerini anlattı.

Yerel ve ulusal medyanın Şemdinli temsilcileri, yerel seçimlerde Ak Parti'den Şemdinli'nin Derecik Beldesi'ni kazanarak Belediye Başkanı olan Ekrem Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında projeleri hakkında açıklamalar yapan Başkan Çetinkaya, öncelikle Derecik'in alt yapı sorunlarını çözmek için büyük çaba göstereceklerini söyledi. Çetinkaya, "Beldemize bağlı köy ve mahalle yollarını genişletiyoruz. Yol genişletme çalışmalarının bitmesiyle kilitli taş döşemesine başlayacağız" dedi.

Çözüm sürecinin bölgeye büyük bir huzur getirdiğine dikkat çeken Başkan Çetinkaya, çözüm sürecinin insanlarda büyük umutlar yeşerttiğini söyledi.

Çözüm sürecinin meyvelerinin yakın zamanda alınacağına inandığını belirten Çetinkaya, "Bizim için çok önemli olan konulardan biri sınır kapısıdır. Sınır kapısının bir an önce açılmısını istiyoruz. Halkımız büyük bir heyecanla kapının açılacağı günü bekliyor" dedi.