Derecik Başaklı Köprüsü Kullanıma Açıldı!
09 Ocak 2018 Salı 15:33

Derecik Başaklı Köprüsü Kullanıma Açıldı!

Derecik Beldesi Başaklı Mevkiinde Yapımına Başlanan Köprü İnşaatı Bitti

Derecik Belediyesi,Hacıbey Mahallesi Başaklı mevkiine vatandaşların başvurusu üzerine dere yatağından geçişleri kolaylaştıracak yeni bir köprünün yapımına başlamıştı.Belediye Başkanı köyde yol çalışması başlatmış ve ekipler çalışmaları bitirmişti.Şimdi de köyde ihtiyaç duyulan köprünün yapımı bittirildi.inşaatı biten köprü kullanıma açıldı.Daha önce Korat mevkiine ve Samanlı köyüne köprü yapılmıştı. Derecik Beldesi'nde dere yatağı ve uçurum alanlarına köprü yaptıran belediye çalışmalarını titizlikle yürütüyor.Araç geçişlerine izin verilen köprünün dere yatağı yüzünden vatandaşlar için artık sorun teşkil etmeyeceğini belirten belediye başkanı,vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

kop3.jpg