Covid-19 Salgını Kapsamında Derecik İlçesinde Denetim Yapıldı
05 Eylül 2020 Cumartesi 11:10

Covid-19 Salgını Kapsamında Derecik İlçesinde Denetim Yapıldı

Covid-19 Salgını ile mücadele kapsamında Derecik Kaymakamımız Sayın Ahmet ÖZDEMİR Başkanlığında, Belediye Başkanımız Ekrem ÇETİNKAYA , Zabıta personeli ve kurum amirleri eşliğinde denetim yapıldı. Denetim sırasında Vatandaşlara maske takmaları, sosyal

Ülkemiz genelinde koronavirüsle mücadele hız kesmeden devam ediyor. İlçemizde salgın ile ilgili vakalar artmaktadır. Bu kapsamda tedbirler daha da sıkılaştırıldı. Vatandaşlarımızın salgın ile ilgili tedbirlere uyup uymadığını kontrol etmek amacıyla her gün zabıta personellerimiz ve kulluk kuvvetleri tarafından denetim yapılmaktadır.03.09.2020 tarihinde Kaymakamımız ve beraberindeki heyet tarafından da genel bir denetim yapılmıştır. Denetim sırasında vatandaşlarla sohbet eden Derecik Kaymakamı Sayın Ahmet ÖZDEMİR ve Derecik Belediye Başkanı Sayın Ekrem ÇETİNKAYA, salgınla yeterli mücadelenin verilebilmesi ve bir an önce bu salgının bitmesi için kurallara sıkı sıkıya uyulması gerektiğini dile getirdiler.