Çetinkaya yol çalışmalarını denetledi
17 Eylül 2014 Çarşamba 16:39

Çetinkaya yol çalışmalarını denetledi

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Umurlu mahallesinde yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Derecik Belediyesi tarafından beldeye bağlı Umurlu Mahallesi’nde yol yapım ve genişletme çalışmaları başlattı.

Devam eden çalışmaları yerinde incelemek isteyen Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmanın yürütüldüğü bölgeye gitti. Umurlu mahallesi sakinleri ile bir süre sohbet eden Çetinkaya mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...

Ardından devam eden yol  yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Çetinkaya, çalışmaları yürüten belediye ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

ÇETİNKAYA: AMACIMIZ KALICI HİZMET SUNMAKTIR

Umurlu mahallesinin yol sorununu gidermek için harekete geçtiklerini belirten Çetinkaya, “Umurlu mahallemiz beldemizin şirin mahallelerinden bir tanesidir. Mahallemizde bazı yol sorunları vardı. Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda var olan sorunu gidermek için bir süre önce çalışma başlatmıştık. Çalışmalar sırasında sık sık gelip çalışmaları denetliyor ve inceliyorum. Amacımız halkımıza güzel ve kalıcı hizmet sunmaktır. Bu anlamda belediye çalışanlarımız da çok büyük bir gayret sarfediyorlar. Bunu burada incelemelerimiz sırasında da gördüm. Aynı zamanda mahalle sakinleri de çalışmalara destek veriyor, kendilerine de buradan teşekkür ediyoruz. Biz hizmet için buradayız. İmkanlarımız dahilinde beldemize bağlı tüm mahallelerde inşallah yol sorunlarını çözmeye çalışacağız” dedi.