Çamurlu Yollar Belediye Tarafından Kumlanıyor
12 Şubat 2015 Perşembe 21:10

Çamurlu Yollar Belediye Tarafından Kumlanıyor

Belediye mahalle ve sokak aralarındaki çamurlu alanları kumlamaya başladı

Derecik Belediyesi mahalle ve köylerdeki yolların çamurlu alanlarını kumlamaya devam ediyor. Belediye yaptığı çalışmalarla çoğu yerde çamur sorununa son verdi. Yapılan kumlama çalışmasıyla zemin güçlendirme işlemi de yapılıyor.Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya '' Merkez ve Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için biz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Kumlama çalışmalarının tamamlanmasıyla vatandaşlarımızın kışın çamur derdi kalmayacak. Sağlıklı bir şekilde ulaşım imkanına kavuşacak" dedi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda çamurlu alanları kumlayan belediye, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN..

d2.jpg