Beldemizde Kanalizasyon Çalışmaları Hızla Devam Ediyor
05 Haziran 2018 Salı 22:26

Beldemizde Kanalizasyon Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Derecik beldesinde başlatılan kanalizasyon çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor

2017 yılının sonunda başlatılan kanalizasyon çalışması hızla devam etmektedir. Beldemizin en önemli sorunu olan kanalizasyon sorunun yıl sonuna kadar çözülmesi bekleniyor. Merkez mahallesi ve Orta mahallenin büyük bir kısmında kanalizasyon alt yapı çalışması tamamlanmış olup geriye kalan kısmının da en kısa zamanda bitirilerek halkımızın hizmetine sunulması hedefleniyor.

Kanalizasyon şebekesi tamamlandıktan sonra faaliyete sokulamayan birçok ev ve iş yeri kullanıma açılacaktır. Çevre kirliliği sorunu çözülecek olup salgın hastalık riski de minimum düzeye inmiş olacaktır. Belediyemiz tarihinde en büyük kamu hizmeti olacak bu çalışmanın  beldemizdeki kentleşme sürecini de hızlandıracaktır. Beldemizin daha hızlı büyümesi ve modern bir yapıya kavuşması için önemli bir adım olan alt yapı çalışmaları tamamlandığı zaman belde içindeki kentleşme sorunu da çözülecektir.

ka3.jpg

ka4.jpg