Başkan Çetinkaya'dan yeni yıl mesajı
01 Ocak 2015 Perşembe 16:59

Başkan Çetinkaya'dan yeni yıl mesajı

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya vatandaşların yeni yılını kutladı

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya yeni yıl nedeniyle bir mesaj paylaştı.

Başta Derecik halkı olmak üzere tüm Şemdinli ve bölge halkının yeni yılını kutlayan Çetinkaya, yeni yılda bölgemize huzur ve barışın hakim olmasını temenni etti.

Başkan Çetinkaya'nın mesajı şöyle:

‘Saygıdeğer Derecikliler, yeni bir yıla 2014 yılı içerisinde yaptığımız hizmetleri arttırarak, daha büyük hedefler içerisinde giriyoruz. 2015 yılında birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek, Derecik'imizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için hep birlikte çalışacağız. Yapmış olduğumuz ve yapacak olduğumuz çalışmalarda Derecik'te yaşayan tüm halkımızın görüşlerini almaya özen gösterdik. Sorunlarımızın üzerine istişare yoluyla giderek kalıcı çözümler sunmaya çalışıyoruz.

Geride bıraktığımız yılda neler yaptığımızı, neler öğrendiğimizi gözden geçirip, zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünüp, planlarımızı ona göre belirleyeceğiz. Yeni yıl bize yeni atılımlar ve yeni umutlar getirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın başta Derecik olmak üzere bölgemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur, barış, başarı ve hayırlar getirmesini dilerim."