Başkan Çetinkaya'dan Seçim Mesajı
02 Kasım 2015 Pazartesi 11:07

Başkan Çetinkaya'dan Seçim Mesajı

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya 1 Kasımda Yapılan Seçim Nedeniyle Bir Mesaj Paylaştı.

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya 1 Kasımda Yapılan Seçim sonucu için vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Çetinkaya'nın Mesajı Şöyle:

Saygı Değer Derecik Halkı 1 Kasımda İradenizi Ortaya Koydunuz. Öncelilikle Sizi Çok Tebrik Ediyor Ve Gönülden Kutluyorum. Derecik Halkı Yine Her Zamanki Gibi %86 Ak Parti Dedi. Yapmış Olduğunuz Seçim Halkımızın Geleceği Ve Refahı İçin Önem Arz Etmektedir. Allahın İzniyle Kötü Günleri Geride Bırakarak İktidara Gelen Partimizle Yepyeni Bir Döneme Gireceğiz. Bu Dönem Hepimiz İçin Hayırlı Olacaktır. Ülkemizin Ve Memleketimizin İçinde Olduğu Bu Çıkmazın İstikrarlı Bir Hükümetle Çözüleceğine Olan İnancım Tamdır.

Sandığa Giden Tüm Gerdi Aşiretine Sonsuz Teşekkür Ediyorum. Oy Kullanan Her Derecik'liye Tek Tek Teşekkür Ediyorum. Seçim Sonuçları Halkımıza Hayırlı Olsun. Ak Partinin Bu Zaferi  Bütün İslam Alemine Hayırlı Ve Uğurlu Olsun.Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun.