Başkan Çetinkaya'dan Bayram Mesajı
23 Eylül 2015 Çarşamba 17:17

Başkan Çetinkaya'dan Bayram Mesajı

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya Vatandaşların Kurban Bayramını Kutladı

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya Kurban Bayram Nedeniyle Bir Mesaj Paylaştı.Derecik halkı başta olmak üzere tüm Şemdinli ve bölge halkının kurban bayramını kutlayan Çetinkaya, birlik, beraberlik , barış ve huzur dolu bir Bayram geçirmelerini temenni etti.

Başkan Çetinkaya'nın mesajı şöyle:

Ülkemizin içinde bulunduğu zor günleri göz önünde bulundurarak, bayram günlerinde milletimizi birlik ve beraberliğe çağırmalıyız.Bölgemizin yıllardır yaşadığı acıların son bulması için birlik olmalı ve birlikte mücadele etmeliyiz.Aşiret olarak yıllardır sürdürmeye çalıştığımız barış ve huzur ortamının daimi olmasını dilerim.Allah başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya kalıcı barış nasip etsin.

Kurban bayramının amacı; birlik, beraberlik ve toplumda dayanışmayı sağlayarak bireyler arasında hoşgörüyü artırmaktır. Bu amaca hizmet etmek ancak huzurumuzu artırır. Kalplerimiz yas tutuyor olsa da kurban bayramımızı en güzel şekilde kutlamalıyız. Toplumsal birlik ve beraberliğimizin, hoşgörü ve yardımlaşma duygusunun yoğun olarak yaşandığı Kurban bayramının halkımıza ve tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini yüce Allah'tan temenni ederim.Bayramınız mübarek olsun.