Başkan Çetinkaya; Tüm Çalışmaları Titizlikle Yürütüyoruz
20 Mayıs 2015 Çarşamba 19:07

Başkan Çetinkaya; Tüm Çalışmaları Titizlikle Yürütüyoruz

Derecik Belediyesi çalışmalarını son sürat devam ettiriyor

Derecik Belediyesi,Derecik Beldesi'ndeki yol çalışmalarına devam ediyor.Neredeyse tüm mahallelerde çalışma yapan belediye ekipleri Merkez Mahallesi'ndeki yol genişletme,rampa düzeltme ve suların geçiş güzergahlarına buz döşeme çalışmalarına devam ediyor.Yoğun bir şekilde çalışmaları sürdüren belediye ekipleri bazen işin erken bitmesi için hafta sonları bile çalıştıklarını belirttiler.Tüm çalışmaları takip eden Başkan Çetinkaya ise halkın kendisine sık sık memnuniyetlerini dile getirdiklerini söyledi.Başkan '' Tüm çalışmaları titizlikle yürütüyoruz.Yeter ki beldemiz gelişsin.''dedi.Yapılan çalışmaları meraklı gözlerle izleyen vatandaşlar da ''Başkanımız bu hızla giderse Derecik yakında ilçe olur.'' dedi.Yapılan çalışmalar sayesinde Derecik'in çehresi şimdiden değişti.Belde de göze çarpan en önemli unsur yolların açılmış olması ve bu sayede çarpık kentleşmenin önüne geçilecek olmasıdır.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çetinkaya işin tam yapılması ve sorunsuz olması için ekiplere talimat verdi.

titiz3.jpg

titiz4.jpg