Başkan Çetinkaya, mahalleleri ziyaret etti
21 Temmuz 2014 Pazartesi 16:23

Başkan Çetinkaya, mahalleleri ziyaret etti

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, beldeye bağlı mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Göreve geldiği günden beri her fırsatta yurttaşlarla bir araya gelmeye çalışan Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya beldeye bağlı mahalleleri ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinliyor.

Derecikliler için yerinde ve doğru hizmetler yapmak istediğini belirten Çetinkaya, "Derecik, çok güzel bir beldemiz. Bizler burada doğup büyüdük. Hepimizin beldemize karşı sorumluluklarımız var. Her vatandaşşın sorumluluğu var ama en büyük sorumluluk da belediyenindir. Bizler belediye çalışanları olarak vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak zorundayız. Biz vatandaşlarımıza hizmet için göreve geldik. Hizmet için elimizden geleni yapacağız. Tabi belediye olarak sıkıntılarımız var. Kısıtlı imkanlarla halkımız için hizmet geliştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek en kısa zamanda çözüm bulmaya çalışacaklarını belirten Çetinkaya, "Her bir mahallemizin değişik sorunları var. İnşallah hükümetimizin de desteği ile Derecik'te elimizden geldiğince halkımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız" dedi.