Başkan Çetinkaya esnafları ziyaret etti
24 Ekim 2014 Cuma 17:50

Başkan Çetinkaya esnafları ziyaret etti

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya beldede bulunan esnafları ziyaret etti.

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. İş yeri sahipleri ile bir süre sohbet eden Çetinkaya, esnafların sorunlarını dinledi.

Derecik ekonomisinin canlanması yönündeki talepler ve sınır kapısı ile ilgili esnafların sorunlarını yanıtlayan Çetinkaya esnafların sorunlarını not aldı.

esnafziyareti3.jpg

Sık sık esnafları dolaşarak sorunlarını dinlediğini belirten Çetinkaya, Derecik belediyesinin kalkınması için Belediye olarak ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinden geçen vatandaşlarla da tokalaşıp sohbet eden Çetinkaya, vatandaşların taleplerini dinledi.

esnafziyareti4.jpg