Balkaya Mahallesi Yol Çalışmaları Bitmek üzere
10 Mayıs 2015 Pazar 17:31

Balkaya Mahallesi Yol Çalışmaları Bitmek üzere

Derecik Belediyesi'nin Balkaya Mahallesi'nde (Rızé) başladığı yol çalışmaları bitmek üzere

Derecik  Belediyesi, Mahallelerdeki yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye'nin Fen ve İmar işleri Müdürlüğünce yürütülen Balkaya Mahallesi'ndeki çalışmalarda sıra Rızé Köyü'ne geldi. Umurludaki çalışmaları bitiren belediye ekipleri dağın dibindeki dağlık ve engebeli araziye kurulu köyde çalışmalarına devam ediyor.Hem Güney Mahallesi'nde hem Balkaya Mahallesi'nde yol çalışmaları yapan belediye ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahallelerdeki yolları genişleten ve zemin güçlendirme yapan belediye iş makineleri, bölgenin engebeli olması sebebiyle çalışmalarını zor şartlarda sürdürüyor. Yapılan bu çalışmalar sayesinde bir kaç vatandaşın evinin önüne kadar yol gittiğini belirten belediye ekipleri, çalışmaları sürdürdüklerini belirti.Çalışmaları günlük takip eden Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya vatandaşlarla sohbet etti.Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği başkan daha sonra vatandaşların daveti üzerine öğle yemeğine vatandaşlara misafir oldu.Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan çok memnun kaldıklarını söyleyerek başkana teşekkür ettiler.Çalışmaları titizlikle yürüttüklerini  dile getiren başkan Güney Mahallesi'ne geçti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN..

rize3.jpg