Atatürk caddesi yol kumlama çalışmaları sürüyor
09 Ocak 2018 Salı 14:26

Atatürk caddesi yol kumlama çalışmaları sürüyor

Derecik Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen yol çalışmaları devam ediyor

Derecik Belediyesi kış mevsiminin başlamasıyla birlikte çamurlu yolları kumlama çalışmalarına başladı. Derecik Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen yeni yol açma,var olan yolları genişletme ve düzeltme çalışmaları neredeyse tüm belde de bitirildi. Bozuk olan yolları düzeltme  ve çamurlu alanları kumlatma çalışmaları ise sürüyor. çalışmalar Atatürk caddesinde devam ediyor. Caddede yapılan kumlama ve düzeltme çalışmaları hafta içinde bitirilecek. Beldedeki yolların zemin güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

kumla3.jpg