Artık Cenaze Nakilleri Sorunsuz Yapılacak
31 Temmuz 2015 Cuma 16:11

Artık Cenaze Nakilleri Sorunsuz Yapılacak

Derecik Belediyesi ihtiyaç üzerine bir cenaze aracı tesis etti

Derecik Belediyesi ihtiyaç duyulan araçların teminine devam ediyor.Bu araçlara birde cenaze aracı eklendi.Belediyemiz kendi imkanlarıyla bir cenaze aracı aldı.Beldede cenaze taşımak için araç bulamayan vatandaşlarımızın büyük sıkıntı çektiğini gören Belediye Başkanımız ihtiyaç üzerine bir cenaze aracı temin etti.Maliyeti  86.718 TL tutarındaki araç artık cenaze nakillerinin sorunsuz gerçekleşmesini sağlayacak. Ülkenin çeşitli yerlerinde vefat eden vatandaşları beldemiz mezarlıklarında defnetmek isteyen yakınları yanı sıra belde de ikamet ederken vefat eden ve memleketlerine götürülmesi gereken vatandaşların bu ihtiyaçlarına hizmet vermek amaçlı temin edilen araçlar beldemiz belediyesinin araç ekipmanına dahil edildi.Başkan Çetinkaya, ''belediyemizin imkanlarıyla alınan araçlarımız halkımıza ve Dereciğimize hayırlı olsun.'' dedi.

Belediyemize gelen cenaze aracımız artık  hizmette.

cenaze4.jpg

cenaze3.jpg