Artık Bu Yaylaya Arabanızla Gidebilirsiniz!
30 Mart 2016 Çarşamba 21:57

Artık Bu Yaylaya Arabanızla Gidebilirsiniz!

Umurlu Mahallesi Yakınlarındaki Kéri Yaylasına Yol Götürme Çalışmaları Bitmek Üzere

Derecik Belediyesi Fen ve imar İşleri Müdürlüğünce yürütülen beldedeki yol çalışmaları devam ediyor. Beldede bulunan bir çok mahallede yol çalışmaları yapılırken halkın isteği üzerine yaylalarda ve bazı bölgelerde yeni yol güzergahları belirlenip yol açma çalışmaları başlatılmıştı.Vatandaşların belediyeye başvurması üzerine Derecik Belediyesi Kéri mevkiin de yeni yol güzergahı belirleyip açma  çalışmaları başlattı. Kéri yaylası, düzlükleriyle tam bir doğa harikası. Ancak ulaşımı olmadığı için ara sıra köylülerin hayvanlarını otlatmak ve pancar toplamak için gidebildiği bir yerdi.Yolun açılmasıyla birlikte bölge halkı burayı rahatlıkla ziyaret edebilecek ve piknik alanları oluşturabilecek.Belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.