Akdemir Köyü'nde Cami Alanı Ve Temel Dolgusu Çalışmasına Başlandı
03 Haziran 2015 Çarşamba 15:57

Akdemir Köyü'nde Cami Alanı Ve Temel Dolgusu Çalışmasına Başlandı

Derecik Belediyesi Akdemir'de cami alanı açma çalışmalarına başladı ve sürdürüyor

Derecik Belediyesi Balkaya Mahallesi'ndeki Akdemir sakinlerinin cami alanı başvurusu üzerine alanı açmak için hafriyat çalışmalarına başladı ve cami temel dolgusu dolduruldu.Mahalle sakinlerinin bir an önce caminin inşasının bitmesi için imece usulü çalıştıkları camiye Derecik Belediyesinden büyük destek geldi.Çalışmaları takip den Başkan Çetinkaya ramazan öncesi sorun yaşanmaması için önceliği camilere verdi.Belde deki hizmetlerini aralıksız sürdüren belediye çalışmalarını parke taşı döşeme ve yol açma,düzeltme çalışmaları üzerinde yoğunlaştırdı.Yapılan çalışmalar ve hizmetler beldeyi geliştirmek ve vatandaşları memnun etmek için hız kesmeden devam ediyor.Çalışmaları izleyen vatandaşlar sık sık memnuniyetlerini dile getirirken Akdemir'deki cami çalışmaları devam ediyor.

ff.jpg

akdemir3-001.jpg