Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Derecik'te
08 Temmuz 2015 Çarşamba 01:40

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Derecik'te

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve beraberindekiler Derecik Belediyesi'ni ziyaret etti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman soylu ve beraberindeki heyet 4 temmuz cumartesi günü Derecik Beldesi'ni ziyaret etti.Beldede incelemelerde bulunan Süleyman Soylu esnafı tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.Vatandaşların sorunlarını dinleyip onlarla sohbet etti.Vatandaşların yoğun ilgisi karşısında memnuniyetlerini dile getiren başkan yardımcısı Derecik Belediyesi'ni de ziyaret etti.Daha sonra Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'nın evinde vatandaşlarla iftar açtı.Belde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ve Derecik halkı yapılan ziyaretten dolayı  memnun olduklarını belirttiler.Başkan yardımcısı misafirperverliklerinden dolayı Derecik halkına teşekkür etti ve yapılan temaslarından sonra beldeden ayrıldı.

ddd3.jpg

ddd4.jpg