Ak Parti Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Yüksekovalı Aileleri Ziyaret Etti
31 Mart 2016 Perşembe 19:39

Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya Yüksekovalı Aileleri Ziyaret Etti

Ak Parti Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Yüksekova'daki terör olaylarından kaçıp Derecik Beldesi'ne sığınan 38 Yüksekovalı aileyi ziyaret ederek maddi yardımda bulundu. Başkan Çetinkaya zor durumda olan ailelere gıda yardımında bulunarak  artık ev kiralarını Derecik Belediyesi'nin karşılayacağını belirtti. Başkan yaptığı konuşmada, ''aileler evlerini, eşyalarını bırakarak beldemize sığınmışlardır. Gördüğüm kadarıyla hiç birinin maddi durumu iyi değil. Malum işlerini, evlerini,barklarını bırakıp gelmişler. Her şeyden önce bir insan olarak buna seyirci kalamayız. Belediye olarak gerek gıda yardımı olsun, gerek ev kiralarını karşılama olsun, elimizden gelen her türlü maddi yardımı yapacağız.''dedi. 38 ailenin ev kirasını Derecik Belediyesi karşılayacak.

yuk3.jpg

yuk4.jpg