19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Renkli Görüntülere Sahne Oldu
20 Mayıs 2016 Cuma 21:19

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Beldemizde kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Derecik Beldesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramını uzun bir aradan sonra büyük bir coşkuyla kutladı. Yapılan törene belediye başkanı, askeri yetkililer ve bölge halkı katıldı. Derecik İMKB Lisesi öğretmenleri  ve öğrencileri tarafından hazırlanan kutlama programı  etkinlikler büyük ilgi gördü. Yapılan etkinliklerde spor müsabakaları, yöresel folklor gösterileri yapılırken şiirler, türküler okundu. Törende en ilgi çeken etkinlik ise semazenlerin gösterileriydi. Kutlama programı sonrası 12. Sınıfların mezuniyet törenini gerçekleştiren öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin gururu yüzünden okunuyordu. Hazırladıkları gösterilerle bizi duygulandıran ve güzel zaman geçirmemizi sağlayan  öğretmen ve öğrencilerimize  çok teşekkür ediyoruz, emeklerine sağlık.Bundan sonra bu tür etkinliklerin daha çok yapılması temennisiyle gençlerimizin bayramı kutlu olsun.

19-mayis-6.jpg

19-mayis-5.jpg